Fulham odstráni spred štadióna sochu Michaela Jacksona

NETKY.SK • 20 September 2013, 12:32 • 2 min
Fulham odstráni spred štadióna sochu Michaela Jacksona

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu FC Fulham na žiadosť fanúšikov odstráni kontroverznú sochu zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona, ktorá stojí pred ich domovským štadiónom.

slovakia

left justify in out

Sochu postavil bývalý majiteľ klubu Mohamed Al Fayed v roku 2011, dva roky po smrti populárneho speváka. Obaja totiž boli priateľmi a Al Fayed si ho chcel takýmto spôsobom uctiť. Niektorí z fanúšikov sa ale sťažovali, že socha Jacksona nemá s futbalom nič spoločné a pôsobí absurdne, ba až smiešne. 

"Názory našich fanúšikov na túto sochu boli jednoznačné. Rešpektujeme pána Al Fayeda a vieme, že mal dobrý zámer osobne si uctiť Michaela Jacksona. Ale odstránenie sochy bude momentálne pre klub to najlepšie," citovala agentúra Reuters súčasného prezidenta Šahida Khana, ktorý prevzal Fulham v júli.

Egyptský biznisman Al Fayed sa proti tvrdeniam ostro postavil. "Ak nejakí hlúpi fanúšikovia nechápu a nevedia oceniť dar, ktorý Jackson dal tomuto svetu, nech idú do pekla." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies