Fuera Fondo zverejnili klip k piesni Mier s tebou

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 09:34 • 2 min
Fuera Fondo zverejnili klip k piesni Mier s tebou

BRATISLAVA - Slovenská kapela Fuera Fondo zverejnila videoklip k piesni Mier s tebou. V novinke je možné vidieť skupinu prezentujúcu skladbu v divadle v Prostějove, a tiež bežiaceho mladíka, ktorého stvárnil vietnamský tanečník Milda.

slovakia

left justify in out

Exteriérové zábery nakrútili v Brne. O klip sa postaral Patrik Soldán. Skupina nahrávala singel Mier s tebou v bratislavskom štúdiu LVGNC pod producentským dohľadom Mareka Rakovického z kapely Lavagance. Na masteringu pracovali v Nashville.

 


Fuera Fondo vznikli v roku 2006. Prvý album Kráčajúc svetom vydali v roku 2010 a druhú štúdiovku Žúrový kráľ uviedli na trh predvlani. V ich tvorbe je možné počuť punk-rock, ska, reggae, pop či vplyv balkánskej hudby. Absolvovali už množstvo koncertov na Slovensku, v Českej republike či Poľsku. Spolupracovali s nimi napríklad aj Sisa Fehérová, Medial Banana či Ska2tonics. Súčasnú zostavu tvoria Tomáš Majerník (spev, klávesy), Boris "Borisjevič" Majerník (trúbka, vokály), Jozef "Dodis" Sitár (bicie), Daniel "Shino" Šintál (saxofón), Daniela Zelková (saxofón), Jakub Šelepák (basgitara), Lukáš "Buldo" Bulík (gitara, vokály) a Igor Kuzma (trombón).


Informácie agentúre SITA za kapelu poskytol Boris Majerník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies