Frustrovaný Vancouver sa strelecky pokúsi presadiť na ľade Toronta

NETKY.SK • 4 November 2016, 13:07 • 2 min
Frustrovaný Vancouver sa strelecky pokúsi presadiť na ľade Toronta

OTTAWA 4. novembra (SITA) - Po snovom štarte a víťazstvách v úvodných štyroch stretnutiach, ktorými zopakovali svoj historicky najlepší vstup do sezóny ešte z ročníka 1992/1993, to s hokejistami Vancouveru už ide od desiatich k piatim. Vo štvrtok v Ottawe (0:1) prehrali siedmy zápas za sebou, keď až v štyroch z uplynulých piatich duelov neskórovali. Červené svetlo za súperovým brankárom nerozsvietili aktuálne viac než 124 minút.

slovakia

left justify in out

"Také niečo som v kariére ešte nezažil. Je frustrujúce, že nedokážeme skórovať. Musíme nájsť spôsob, ako to zmeniť a premieňať šance, do ktorých sa dostávame," vravel pre sportsnet.ca útočník Bo Horvat, so 4 gólmi najlepší strelec mužstva. Švédsky kanonier Loui Eriksson prišiel v lete z Bostonu s vizitkou 200-gólového strelca, ale v novom drese neskóroval ani v jednom z jedenástich zápasov.

"Radšej by sme odohrali strašný zápas s dvojbodovým koncom než takýto, za ktorý nezískavame nič," povedal o 27 neúspešných strelách a prehre 0:1 v Ottawe dánsky krídelník Jannik Hansen. "Naši brankári chytajú skvele, udržiavajú nám nádej na úspech, aj keď nedokážeme skórovať. Je utópia žiadať od nich, aby boli bezchybní," doplnil podľa nhl.com

Canucks v desiatom zápase z jedenástich inkasovali ako prví. Kým v úvode ročníka sa im ešte podarilo otáčať nepriaznivý vývoj, hoc mali aj trojgólové manko, teraz už pol tucta duelov nezískali ani jediný bod. "Momentálne robíme z každého gólmana hviezdu rangu Careyho Pricea. Nezáleží na tom, akému súperovi čelíme a kto stojí v jeho bránke, našou zásluhou predvedie večer svojho života," zlostí sa Hansen. V Ottawe nechtiac spravil so spoluhráčmi takúto hviezdu z Mika Condona.

"Kosatky" s jasne najslabším útokom (17 gólov) klesli na 11. priečku Západnej konferencie. Najbližšie sa strelecké suchoty pokúsia prelomiť na ľade Toronta. Podľa severoamerických médií to má kouč Willie Desjardins už nahnuté a väz mu môže zlomiť každý ďalší neúspešný zápas.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona