Frustrovaný útočník Kosorin: Senica je už dva mesiace bez víťazstva, rozhodujú maličkosti

NETKY.SK • 18 Október 2016, 16:40 • 2 min
Frustrovaný útočník Kosorin: Senica je už dva mesiace bez víťazstva, rozhodujú maličkosti

BRATISLAVA - Futbalisti Senice v tejto sezóne Fortuna ligy naposledy zvíťazili pred vyše dvoma mesiacmi, v rámci 5. kola najvyššej slovenskej súťaže zdolali 13. augusta domáci tím FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 1:0 gólom českého útočníka Daniela Turynu.

slovakia

left justify in out

V podaní klubu zo Záhoria potom nasledoval v siedmich vystúpeniach iba zisk dvoch bodov (bilancia: 0 - 2 - 5) pri nelichotivom skóre 3:11 a pokles zo štvrtého na súčasné 9. miesto v tabuľke.

 

Hráči Senice prehrali v predchádzajúcich štyroch fortunaligových stretnutiach, pričom v ostatných troch neskórovali: v 10. kole podľahli doma Trnave 0:1 a potom neuspeli dva razy na ihrisku súpera - v Myjave so Spartakom (0:2) a v nedeľu 16. októbra v rámci 12. kola na bratislavských Pasienkoch proti Slovanu Bratislava (0:2). "Záhoráci" majú s "belasými" katastrofálnu štatistiku: v hlavnom meste SR prehrali v ostatných ôsmich dueloch, celkovo pri pätnástich návštevách bodovali len dva razy po nerozhodných výsledkoch.


"Zápasy prehrávame o jeden či dva góly. Rozhodujú maličkosti ako efektivita. Najhoršie je, keď súpera nejakou banálnou chybou posadíme na koňa. Je rozdiel, keď jedno mužstvo rozoberá druhé ako Žilina naposledy Dunajskú Stredu (6:0, pozn.), a keď my spravíme chyby ako na Pasienkoch," citoval portál profutbal.sk slová frustrovaného hráča FK Senica Jakuba Kosorina.

 

Dvadsaťjedenročný útočník si po dueli so Slovanom nedával servítku pred ústa a nebál sa ani ostrejšej kritiky do vlastných radov. "Ideme na zápas v štrnástich ľuďoch, veď ani nedokážeme zaplniť súpisku. Je tu mnoho nových hráčov, ktorí prišli zo zahraničia. Iná mentalita, prostredie, jazyk. Všetko to súvisí jedno s druhým. ´Ľavá, pravá, chrbát´, to sú jednoduché pokyny, ktoré by mali ovládať, ale oni ich neovládajú. Je to kolektívny šport, ktorý je s takýmito prekážkami len veľmi ťažké hrať," poznamenal Jakub Kosorin, ktorý zo súčasnej situácie v senickom klube rozhodne nie je nadšený.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies