VIDEO Frustrovaný Neymar Jr. pokračoval v hádke s Barragánom aj v tuneli, takmer sa pobil s Albom

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 19:10 • 2 min
VIDEO Frustrovaný Neymar Jr. pokračoval v hádke s Barragánom aj v tuneli, takmer sa pobil s Albom

BARCELONA – Správanie útočníka Barcelony Neymara Jr. v závere zápasu proti Valencii je neospravedlniteľné, avšak možno televízny záznam ho pomôže pochopiť. Každopádne sa Neymar môže ocitnúť vo veľkých problémoch.

slovakia

left justify in out

Obranca Valencie Barragán a jeho spoluhráči provokovali barcelonského útočníka celý zápas, keďže jeho temperamentná povaha je všeobecne známa. Neymar nevydržal neustále provokovanie, presne podľa predpokladov, a frustrovaný Brazílčan sa takmer pobil s tímovým kolegom Jordi Albom.

 

Keď mu počas zápasu Alba neprihral po krídle, tak od Neymara najprv prišli nadávky a následne aj provokatívna otázka, či má problém. Neymar bol taký naštartovaný, že by nebolo prekvapením, keby spoluhráča napadol.
 

Barcelona prehrala tretí ligový zápas v rade a náskok je preč. Katalánci majú rovnako bodov ako Atlético Madrid a Real Madrid stráca už iba jediný bod, takže záver sezóny bude mimoriadne napínavý.

 

Záver zápasu poznačilo najmä Neymarove hlúpe vyvádzanie, keď najprv dal facku oslavujúcemu Antoniovi Barragánovi a následne zbabelo utiekol. Podľa denníka Marca to malo dohru aj v tuneli, kde údajne Neymar hodil po Barragánovi fľašu, avšak súpera netrafil. Neymar tiež mal povýšenecky pokrikovať po Barragánovi: "Drž hubu, zarábam oveľa viac ako ty!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies