Frustrovaný chodec netradičným spôsobom prešiel na druhú stranu cesty

NETKY.SK • 7 December 2018, 19:36 • 2 min
Frustrovaný chodec netradičným spôsobom prešiel na druhú stranu cesty

HANOI - V hlavnom meste Vietnamu sa chodec rozhodol prejsť cez prechod po elektrickom vedení.

slovakia

left justify in out

Miestni obyvatelia sa domnievajú, že sa musel niekam veľmi ponáhľať a preto sa rozhodol pre takéto radikálne riešenie. Elektrické vedenie sa tiahlo priamo nad nič netušiacimi vodičmi áut a motocyklov. Hlavne motocyklisti zostali zdesení pri prechádzaní okolo, keď videli nad sebou muža, ktorý prechádza ponad cestu po elektrickom vedení.

"Stále tomu nerozumiem," vyjadril sa okoloidúci muž, ktorý scénku zaznamenal na svojom mobile. Bol naozaj taký zúfalý, aby musel riskovať svoj život len preto, aby sa dostal na druhú stranu skôr?

 

 

Iní boli zase názoru, že muž takto reagoval schválne kvôli neustálym dopravným zápcham v hlavnom meste. "Myslím si, že to bol veľmi rafinovaný nápad, pretože prejsť na druhú stranu cesty v tejto časti križovatky je cez týždeň takmer nemožne," reagoval ďalší okoloidúci.

 

Našli sa však aj takí, ktorí muža na sociálnych sieťach chválili za jeho schopnosti a odvahu.

 

"Vyzerá tam hore veľmi stabilne. Vyzerá to, akoby Spider-Man prišiel na návštevu do Vietnamu," pousmial sa nad situáciou jeden zo študentov prechádzajúcich okolo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies