Frustrovaný Bamford ukončil hosťovanie v Crystal Palace

NETKY.SK • 29 December 2015, 11:17 • 2 min
Frustrovaný Bamford ukončil hosťovanie v Crystal Palace

LONDÝN - Frustrovaný futbalista londýnskej Chelsea Patrick Bamford sa rozhodol ukončiť svoje hosťovanie v anglickom klube Crystal Palace. Dvadsaťdvaročný útočník nemieni ďalej hrať za mužstvo zo Selhurst Parku, lebo v prvom tíme dostáva málo príležitostí.

slovakia

left justify in out

"Bol to môj posledný zápas za Palace," povedal Bamford pre denník Daily Mail po pondelkovom dueli so Swansea City (0:0), v ktorom prišiel na trávnik ako striedajúci hráč. Bol to iba jeho šiesty štart v drese klubu z juhovýchodného Londýna. "Nikto nechce vysedávať na lavičke. Ak mám povedať pravdu, bolo to hrozné obdobie. Cítil som frustráciu, lebo šancu dostávali iní útočníci, ktorí pritom nedávali góly. Trhal som si vlasy," dodal.

 

Bamford mal hosťovať v Crystal Palace do konca aktuálnej sezóny. Anglický reprezentant do 21 rokov neodohral za prvý tím Chelsea ani jeden zápas, napriek tomu pred pol rokom podpísal s "The Blues" trojročný kontrakt.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies