Froome na Australia Day, Sagan na Tour Down Under

NETKY.SK • 14 December 2016, 08:59 • 2 min
Froome na Australia Day, Sagan na Tour Down Under

MELBOURNE - Trojnásobný víťaz Tour de France Christopher Froome potvrdil účasť na pretekoch Australia Day, ktoré sú novým podujatím v kalendári Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI).

slovakia

left justify in out

Uskutočnia sa 26. januára v Albert Parku v Melbourne na okruhu špeciálne určenom pre preteky formuly 1. Preteky budú prípravnými na Cadel Evans Great Ocean Race, ktoré bude počas víkendu 28.- 29. januára hostiť Geelong. Austrálski organizátori už potvrdili účasť 13 z 19 tímov WorldTour na oboch podujatiach. 

 

Peter Sagan už dávnejšie oznámil, že jeho úvodným vystúpením v novej sezóne a zároveň súťažnou premiérou v nemeckom tíme Bora-Hansgrohe bude šesťetapové podujatie Tour Down Under. Uskutoční sa v dňoch 17.- 22. januára so štartom aj cieľom v Adelaide. Dvojnásobný majster sveta sa tam predstaví prvýkrát od roku 2010. Organizátori na svojej internetovej stránke zdôrazňujú, že to budú jediné preteky s účasťou Petra Sagana v Austrálii v roku 2017. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies