Froome a Sky sa dohodli pre rok 2014

NETKY.SK • 23 December 2013, 17:34 • 2 min
 Froome a Sky sa dohodli pre rok 2014

LONDÝN - Podpísali aj Peter Kennaugh, David Lopez a Ian Stannard

slovakia

left justify in out

Víťaz Tour de France 2013 Chris Froome sa upísal Sky aj na rok 2014. Figuruje medzi desiatimi jazdcami, s ktorými britský tím predĺžil zmluvy. Z nich traja boli pri Froomovom úspechu na francúzskych cestách: Peter Kennaugh, David Lopez a Ian Stannard. V zoskupení pokračujú tiež Luke Rowe, Salvatore Puccio, Sergio Henao, Chris Sutton, Danny Pate a Xabier Zandio. Dvaja kľúčoví muži zostavy z tohtoročnej Tour Richie Porte a Geraint Thomas sa dohodli na ďalšej spolupráci už počas sezóny.

"Bol to neuveriteľný rok a som rád, že ho môžem zakončiť podpisom novej zmluvy so Sky. Som v tomto tíme od začiatku, preto viem, že je to najlepšie miesto pre môj cyklistický rast. Bez podpory kvalitného tímu nemôžete dosiahnuť víťazstvo, chcem poďakovať všetkým za vytrvalú podporu. Je mi cťou byť súčasťou Sky a verím, že v nasledujúcom roku prispejem k ďalším veľkým úspechom," povedal Froome. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies