Frontmanovi kapely Sum 41 sa v minulosti vyhrážali smrťou

NETKY.SK • 6 September 2016, 14:18 • 2 min
Frontmanovi kapely Sum 41 sa v minulosti vyhrážali smrťou

BRATISLAVA - Kanadskému hudobníkovi Deryckovi Whibleymu, známemu zo skupiny Sum 41, sa vyhrážal smrťou stalker jeho exmanželky, speváčky Avril Lavigne.

slovakia

left justify in out

Prezradil to v rozhovore pre britskú edíciu magazínu Vice. "Moja exmanželka mala veľa stalkerov, a keďže sme boli spolu, tak svojím spôsobom chceli ísť aj po mne. Jeden chlap zo Spojeného kráľovstva sa mi dokonca začal vyhrážať smrťou," odpovedal 36-ročný rodák zo Scarborough v Ontáriu na otázku, či bol niekedy obeťou stalkingu. Muž podľa neho opakovane vyjadroval násilnícke úmysly a zároveň si dával pozor, aby na dôkazoch nezanechal žiadne odtlačky prstov.

 

"Bol veľmi zvláštny, pretože veci, ktoré posielal, boli sofistikovanejšie a neboli na nich žiadne odtlačky. Bolo to závažnejšie, než sa na prvý pohľad zdalo a z nejakého dôvodu ma chcel zabiť. Našťastie ho potom našla FBI," uviedol.


Lavigne a Whibley boli manželmi štyri roky. Rozviedli sa v roku 2010 a obaja sa už stihli zosobášiť s novými partnermi. Lavigne si v roku 2013 vzala frontmana skupiny Nickelback Chada Kroegera, no po dvoch rokoch sa rozišli. Whibley je od roku 2015 manželom Ariany Cooper.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies