Frontman The Vines si nevie predstaviť život bez hudby

NETKY.SK • 1 September 2014, 09:52 • 2 min
Frontman The Vines si nevie predstaviť život bez hudby

CANBERRA - Spevák austrálskej rockovej kapely The Vines Craig Nicholls vyhlásil, že si nevie predstaviť život bez hudby.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný gitarista to povedal v rozhovore pre britský mesačník DIY. "Naozaj neviem, čo by som robil, keby som nemal kapelu, alebo keby som nemal hudbu. Je to naozaj to, čo ma zachránilo," uviedol.


Nicholls tiež rozprával o hudobnom biznise. "Naozaj ma to trápi a nemyslím si, že sa zmenil k lepšiemu. Skutočne nerozumiem, čo sa to deje. Bolí ma to. Je to len jeden veľký cirkus," vyjadril sa a dodal, že nemá rád modernú techniku. "Som proti technike, naozaj. Nemám mobilný telefón, nešoférujem, nepoužívam počítače alebo iPhone ani nič podobné," objasnil. 

 

The Vines vznikli v roku 1994 v Sydney, pričom najskôr vystupovali pod názvom Rishikesh. Prvý album Highly Evolved vydali v roku 2002. S nahrávkou sa dostali na tretiu priečku UK Chartu a v americkom rebríčku Billboard 200 obsadili jedenáste miesto. Neskôr ponúkli štúdiovky Winning Days (2004), Vision Valley (2006), Melodia (2008) a zatiaľ poslednú Future Primitive (2011). Na konte majú single Highly Evolved, Get Free, Ride či Winning Days. V kapele v súčasnosti pôsobia okrem Nichollsa aj Lachlan West (bicie) a Tim John (basgitara). Formácia plánuje 2. septembra vydať dvojalbum Wicked Nature, z ktorého už zverejnili singel Metal Zone. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies