Frontman The Killers nerád počúva ich debutový album Hot Fuss

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 08:44 • 2 min
Frontman The Killers nerád počúva ich debutový album Hot Fuss

LOS ANGELES - Spevák americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers nerád počúva skladby z ich debutového albumu Hot Fuss (2004).

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný hudobník to prezradil v rozhovore pre magazín Q. "Keď počujem niektorú zo skladieb z Hot Fuss v rádiu, okamžite preladím na inú stanicu. Je to inštinkt. Je bežné, že ľudia počujú na svojom hlase niečo, čo sa im nepáči. Každý by chcel, aby sa mohol vrátiť v čase a niektoré veci spraviť inak. Uznávam však, že na tom albume je niečo magické," vysvetlil spevák, ktorý je aj napriek výhradám na ich debut hrdý. "Povedal by som, že je to jeden z najlepších debutových albumov. Podľa môjho názoru The Strokes aj Guns N' Roses mali lepšie debuty, ale aj náš album je medzi nimi, a na to som hrdý," dodal.

 

The Killers vznikli v roku 2001 v Las Vegas a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. Po spomínanej štúdiovke Hot Fuss nasledovali albumy Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, Read My Mind či Human.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies