Froch sa po víťaznom dueli zasnúbil priamo v ringu

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 10:06 • 2 min
Froch sa po víťaznom dueli zasnúbil priamo v ringu

LONDÝN - Britský profesionálny boxer Carl Froch v sobotu pred 80-tisícovou kulisou na štadióne Wembley priamo v ringu požiadal o ruku svoju priateľku Rachael Cordingleyovú.

slovakia

left justify in out

Učinil tak po úspešnej obhajobe opaskov majstra sveta organizácií WBA a IBF v superstrednej váhe, keď v ôsmom kole knokautoval krajana Georga Grovesa. "Spýtal som sa jej a povedala áno. Nie je to ale oficiálne, pretože som nemohol nájsť prsteň. Dnešok je najúžasnejším momentom môjho života. Tým ďalším bude svadba s Rachael," citoval 36-ročného rodáka z Nottinghamu portál eurosport.yahoo.com.

 

Froch by mal najbližšie tituly obhajovať opäť proti Britovi, Jamesovi DeGalemu. Avšak, do úvahy prichádza aj súboj v Las Vegas s jedným z dvojice Andre Ward - Julio César Chávez. Málo pravdepodobná je možnosť, že sobotňajší duel bol pre pästiara s prezývkou "Cobra" posledným v kariére. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona