Froch má zranený lakeť, duel s Chávezom Jr. padol

NETKY.SK • 19 Január 2015, 17:22 • 2 min
Froch má zranený lakeť, duel s Chávezom Jr. padol

NOTTINGHAM 19. januára (SITA) - Britský profesionálny boxer Carl Froch utrpel v tréningovom procese zranenie lakťa.

slovakia

left justify in out

Z tohto dôvodu sa musel vzdať plánov na marcový súboj s Mexičanom Juliom Césarom Chávezom Jr. v Las Vegas. "Mrzí ma, že sa musím vzdať tejto príležitosti. V tejto etape mojej kariéry už záleží na každom zápase," povedal podľa BBC 37-ročný šampión organizácií WBA a IBF v superstrednej hmotnostnej kategórii.

 

Rodák z Nottinghamu bol ochotný vzdať sa titulu v druhej spomenutej verzii, čím by sa mu uvoľnila cesta k vysnívanému finančne atraktívnemu súboju s 28-ročným Chávezom Jr. "Rokovania boli v pokročilom štádiu, dohoda bola na spadnutie. Carl vstupoval do ringu vždy stopercentne pripravený, urobil správne," uviedol Britov promotér Eddie Hearn. 

 

Carl Froch napriek vyššiemu veku a zraneniu s boxom nekončí. "Stretneme sa budúci týždeň a dohodneme plány na tento rok. Som presvedčený, že už v lete ho uvidíme v akcii," dodal Hearn. BBC očakáva ďalšie stanovisko v priebehu budúceho týždňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies