Froch by mal ukončiť kariéru sám, vraví jeho promotér

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 17:37 • 2 min
Froch by mal ukončiť kariéru sám, vraví jeho promotér

NOTTINGHAM - Britský boxer Carl Froch by mal sám ukončiť profesionálnu kariéru, keďže mu chýba motivácia na ďalší súboj. Taký je názor Eddieho Hearna, promotéra 37-ročného štvornásobného bývalého majstra sveta superstrednej hmotnostnej kategórie.

slovakia

left justify in out

Rodák z Nottinghamu Froch zatiaľ naposledy bojoval minulý kalendárny rok, keď pred 80-tisícovou návštevou vo Wembley knokautoval krajana Geroga Grovesa. Organizácia WBA ho pre pasivitu zbavila titulu v spomenutej váhe a opasku IBF sa vzdal dobrovoľne. "Cobra" v rozhovoroch viackrát naznačil, že nijaký z momentálnych potenciálnych protivníkov ho nezaujíma a rozmýšľa o zavesení rukavíc na klinec. 

 

"V júli bude mať 38 rokov a jeho štýl je veľmi náročný. Peniaze nie sú motiváciou, ani jeho miesto v histórii. Štyri razy bol svetovým šampiónom, čo viac môže dokázať? Ako obchodník by som ho rád znovu videl v profiringu, s jeho vystúpeniami sú spojené slušné finančné čiastky. Ako boxer a priateľ by som mu povedal, že je čas ohliadnuť sa za fantastickou kariérou. Nechcel by som, aby o jej ukončení rozhodol niekto iný. Mal by to urobiť sám," povedal Eddie Hearn z promotérskej spoločnosti Matchroom pre Sky Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies