Frešo: Získavame podporu, v aktivite sme v prvej trojke v rámci Slovenska

NETKY.SK • 17 November 2015, 17:15 • 2 min
Frešo: Získavame podporu, v aktivite sme v prvej trojke v rámci Slovenska

BRATISLAVA – Ak chce SDKÚ-DS dodržať svoju tradíciu, bude sa aj v roku 2016 vo voľbách uchádzať o možnosť priniesť zmenu, aby sa Slovensko opäť postavilo na cestu pokroku a dobiehania tých, čo sú pred nami.

slovakia

left justify in out

Uviedol to dnes líder strany Pavol Frešo pri príležitosti 15. výročia vzniku strany s tým, že SDKÚ-DS získava podporu kontaktom s voličmi.

„Do volieb prinesieme recept na zmenu. Nadviažeme práve na tú históriu zmien na Slovensku, ktoré SDKÚ-DS pomáhala vytvoriť. SDKÚ-DS bola lídrom reforiem a úsilia o členstvo v EÚ a NATO, teda všetkého, na čo sú dnes Slováci hrdí,“ tvrdí Frešo.

 

Na otázku, či má vzhľadom na odchody mnohých poslancov aj členov zo strany v posledných mesiacoch čo oslavovať, odvetil, že po turbulentnom období sa chce strana zodpovedne pripraviť na ďalšie voľby. „Viac ako s prieskumami verejnej mienky, viac ako s intrigami, pracujeme medzi ľuďmi. Je úplne jasné, že ak teda nie na prvom mieste, tak do prvých troch miest v priamom kontakte a aktivitách v rámci Slovenska sme. To je naša odpoveď na otázku, či si trúfame alebo nie. My tou aktivitou získavame podporu priamo medzi voličmi,“ dodal Frešo s tým, že nad scenárom, ak by sa SDKÚ-DS do parlamentu nedostala, nešpekuluje, lebo sa to nestane.

 

SDKÚ-DS na svojej oficiálnej stránke o sebe tvrdí, že je politickou stranou usilujúcou sa o politickú spoluprácu ľudí dobrej vôle, predovšetkým kresťanských demokratov a liberálov. „Vo svojej činnosti sa usiluje o demokratické usporiadanie verejného života na Slovensku. Vychádza pritom z humanistických ideálov, z kresťanskej zodpovednosti za život a z demokratického presvedčenia o práve každého jednotlivca spoluurčovať jeho usporiadanie,“ píše sa na stránke.

 

V sekcii Náš tím sú spomenutí traja ľudia. Okrem predsedu Freša je to poslanec Ľudovít Kaník a riaditeľ Ústrednej kancelárie SDKÚ-DS Milan Roman. Kaník však už dávnejšie vytvoril v rámci strany vlastnú platformu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona