Frešo: Sloboda prejavu je nadradená slobode náboženského vyznania

NETKY.SK • 8 Január 2015, 11:57 • 2 min
Frešo: Sloboda prejavu je nadradená slobode náboženského vyznania

BRATISLAVA - Teroristický útok na redakciu francúzskeho týždenníka Charlie Hebdo je útokom na hodnoty, na ktorých stojí naša civilizácia. Uvádza to vo svojom stanovisku predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo.

slovakia

left justify in out

Ako dodal, "sloboda prejavu je totiž nadradená slobode náboženského vyznania. No život každého človeka je nadradený akýmkoľvek slobodám. Rodinám obetí teroristického útoku, ale aj občanom Francúzska vyjadrujem úprimnú sústrasť a verím, že páchateľov tohto ohavného skutku neminie spravodlivý trest".
      

V stredu (7.1.) vtrhli dvaja maskovaní ozbrojenci vtrhli do redakcie týždenníka Charlie Hebdo v Paríži, spustili paľbu a po čine utiekli. Útok si vyžiadal 12 mŕtvych a desať zranených. Podľa agentúry AP išlo o najhorší teroristický útok vo Francúzsku za posledných najmenej 20 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona