Frešo: Odvolávanie Figeľa bola len hra o čas

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 14:03 • 2 min
Frešo: Odvolávanie Figeľa bola len hra o čas

BRATISLAVA – Predstavenie, ktoré zorganizoval Robert Fico v parlamente, keď dal odvolávať opozičného podpredsedu parlamentu, bolo podľa predsedu SDKÚ-DS Pavla Freša len hra o čas.

slovakia

left justify in out

Ako povedal Frešo dnes pre agentúru SITA, kým zúfalým živnostníkom a drobným podnikateľom Váhostav nevyplatil faktúry, strana Smer-SD sa zahrávala s budúcnosťou našej krajiny. Na záver tejto frašky, po siedmich dňoch, vtrhli do sídla Váhostavu policajti, aby zabezpečili dôkazy. „Ja sa pýtam, kto potreboval týchto sedem dní? Je to čas, za ktorý sa dajú zoskartovať listinné dôkazy, zničiť dôležité harddisky či premazať servery. Jednoducho niekto tu hral o čas a Robert Fico mu ten čas zariadil,“ povedal predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo. To je podľa neho len ďalším dôkazom, že politikom strany Smer-SD nejde o ľudí, ale len o záujmy oligarchov, ktorí si rozparcelovali túto krajinu.

 

Strana Sloboda a Solidarita chápe stiahnutie návrhu na odvolanie Jána Figeľa ako pragmatický krok strany Smer namierený proti zjednoteniu opozície. "Zároveň si nechce pohnevať stranu KDH ako svojho možného koaličného partnera po roku 2016," uvádza sa v stanovisku SaS, ktoré agentúre SITA poskytla hovorkyňa strany Sloboda a Solidarita Katarína Svrčeková.

 

Vládny Smer-SD dnes neodvolal Jána Figeľa (KDH) z postu podpredsedu parlamentu, hoci jeho odvolanie inicioval samotný premiér Robert Fico a predseda parlamentu Peter Pellegrini. "Poslanci, ktorí podali návrh na odvolanie Jána Figeľa z postu podpredsedu národnej rady, stiahli svoj návrh späť," vysvetlil Pellegrini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies