Frešo: Kto sa chce zobudiť do lepšej krajiny, nech volí Kisku

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 14:52 • 2 min
Frešo: Kto sa chce zobudiť do lepšej krajiny, nech volí Kisku

BRATISLAVA - Slovensko sa v nedeľu (30. 3.) zobudí do takého rána, ako bude v sobotu (29. 3.) voliť. Vyhlásil to dnes líder SDKÚ-DS Pavol Frešo s tým, že ak sa chceme zobudiť do lepšej krajiny, tak ľudia, ktorí cítia, že nemôžeme dať všetko jednej strane, by mali vstať a odovzdať hlas Andrejovi Kiskovi.

slovakia

left justify in out

 "Chcel by som poprosiť každého jedného, kto cíti, že nie je v poriadku, ak jeden má všetko a cíti, že Robert Fico nie je človek, ktorý by spájal, aby si tento názor nenechal pre seba, ale vyjadril ho hlasovaním," povedal Frešo. Podľa jeho slov sa za posledných desať dní vyliali v kampani vedrá špiny a Fico ukázal, že je v permanentnom konflikte s Kiskom. "Koľko Kiska vylial špiny na Fica? Úplnú nulu. Je to normálny manažér, ktorý sa správa tak, ako by si väčšina ľudí priala, aby sa správal ich sused," myslí si šéf SDKÚ-DS.
     

Frešo je presvedčený, že Fico sa ako prezident bude správať tak, ako sa správa 22 rokov v politike. "Teda je pripravený na ďalšiu funkciu, a o to mu ide. Aby mal Smer-SD pod kontrolou úplne všetko," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies