Frešo: Hra bojujúca proti extrémizmu Natálka bude dnes pre širokú verejnosť v SND

NETKY.SK • 27 Február 2017, 15:33 • 2 min
Frešo: Hra bojujúca proti extrémizmu Natálka bude dnes pre širokú verejnosť v SND

BRATISLAVA - Takmer po troch mesiacoch sa Natálka vracia do Slovenského národného divadla. Dôvodom je uvedenie tohto divadelného predstavenia pre širokú verejnosť. Predstavenie sa začne o 19.30 h v Modrom salóne SND.

slovakia

left justify in out

“Dnes majú možnosť si Natálku pozrieť všetci tí, ktorí majú o tomto projekte pochybnosti, ale aj tí, ktorí nemohli prísť do škôl, lebo prioritne je to predstavenie pre žiakov. Držíme sa stále zásady, že je dôležité si vždy veci pozrieť na vlastné oči a až potom sa k nim vyjadrovať a diskutovať o nich. Dnes teda budú o Natálke diskutovať dospelí,“ ozrejmil predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

 

Bratislavský samosprávny kraj v spolupráci so Slovenským národným divadlom a OZ Living Memory uvedú dnes miniinscenáciu o Natálke v Modrom salóne SND o 19.30 h, čím umožnia, aby si ju pozrela aj  široká verejnosť, nakoľko je projekt je určený pre stredné školy. Po predstavení bude aj diskusia s tvorcami a divákmi.

 

V Slovenskom národnom divadle tvorcovia pripravili aj ďalšie termíny tohto predstavenia a to v utorok 7. marca o 19.30 h a v piatok 10. marca o 19.30 h.

 

Projekt Natálka pokračuje aj vo svojich predstaveniach pre stredné školy. Najbližšie si tak toto dokumentárne divadlo môžu pozrieť žiaci na stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti BSK, kde sú naplánované dve predstavenia. V pondelok 6. marca na SPŠ Strojníckej na Fajnorovom nábreží v Bratislave a v pondelok 13. marca na SOŠ na Ivanskej ceste v Bratislave. V prípade záujmu o túto miniinscenáciu sa môžu školy hlásiť na adrese kristina.letenayova@snd.sk.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies