Frešo hľadá sponzorov kampane aj cez internet

NETKY.SK • 1 August 2013, 12:56 • 2 min
Frešo hľadá sponzorov kampane aj cez internet

BRATISLAVA – Predseda SDKÚ-DS a predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo cez svoju internetovú stránku oslovuje záujemcov o sponzoring jeho kampane do regionálnych volieb.

slovakia

left justify in out

Prispieť mu môžu len fyzické osoby po podpise darovacej zmluvy. „Otvorili sme darcovský účet, kde na základe zmluvy budeme prijímať dary. Zatiaľ tam žiadne veľké položky neočakávame,“ povedal Frešo v rozhovore pre agentúru SITA s tým, že jeho kampaň bude skromná. Okrem darcov na voľby prispeje tak ako pred štyrmi rokmi aj Frešova strana – SDKÚ-DS. Frešo plánuje v kampani minúť do 100 000 eur.

Frešo už kampaň začal. „Už sme veľmi skromným spôsobom začali. Kampaň sme postavili na tom, že prejdeme každú obec, tak, ako sme prechádzali každú jednu obec, každé jedno mesto v predošlej kampani, a následne počas týchto štyroch rokov. To znamená, že to len zopakujem, pretože nie je obec ani mesto, ktoré by som nenavštívil, dokonca opakovane,“ uviedol. Frešo si trúfa povedať, že polovica obyvateľov kraja ho videla naživo ako predsedu kraja. „Takže naša kampaň bude chodenie medzi ľuďmi. Chcem chodiť na kus reči, hovoriť o tom, aké sú ich priority, aké sú naše priority, čo chceme dokončiť. To bude ťažiskovým bodom našej kampane. Čiže kampaň nebude nijakým spôsobom bombastická,“ vyhlásil. 

Kampaň Freša bude založená na kontakte s ľuďmi. „Bude založená na tom, že budeme prezentovať výsledky svojej práce. A samozrejme na tom, že budeme prezentovať dôvody, prečo v tej práci pokračovať,“ dodal. Podľa neho stretávanie s ľuďmi je veľmi účinný nástroj kampane a  politickej práce. Dáva to totiž obrovskú kompetenciu. „Takáto kampaň bude kľúčom a preto nechystáme nič bombastické, nič celebritné, nejaké celebritné gestá a celebritné sľuby. Považujem sa za kandidáta tvrdej práce a tú tvrdú prácu viem robiť, viem ju ponúknuť a na základe nej aj vyhrávať,“ vyhlásil.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies