Freša bude vo voľbách podporovať sedem stredopravých strán

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 15:19 • 2 min
Freša bude vo voľbách podporovať sedem stredopravých strán

BRATISLAVA - Súčasného predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavla Freša bude v jesenných voľbách podporovať sedmička stredopravých strán. Ich zástupcovia sa na tom dohodli na dnešnom rokovaní.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol predseda SDKÚ-DS v Bratislavskom kraji Milan Trstenský, Frešo má okrem materskej strany aj deklarovanú podporu KDH, SaS, Mostu-Híd, SMK, OKS a Strany zelených. "S podporou sme spokojní, veríme, že to bude víťazná koalícia," komentoval závery Trstenský.

Definitívna dohoda ešte nepadla na počte poslancov v rámci krajského parlamentu. "Rokovania budú pokračovať v pondelok (29. 4.), potom by mala byť aj spísaná predvolebná dohoda. Musíme ešte doriešiť počet poslancov v jednotlivých volebných obvodoch," dodal Trstenský.

Okrem Freša chce byť bratislavským županom aj poslanec NR SR Alojz Hlina (nezávislý) a europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (Smer-SD).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies