Frenzelov štart v Soči je otázny, leží v posteli s horúčkou

NETKY.SK • 17 Február 2014, 12:53 • 2 min
Frenzelov štart v Soči je otázny, leží v posteli s horúčkou

ČERVENÁ POĽANA - Nemecká medailová nádej v severskej kombinácii Eric Frenzel namiesto prípravy na ďalšie vystúpenie na zimných olympijských hrách v ruskom Soči bojuje s chorobou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný favorit strávil uplynulé dva dni v posteli s horúčkou a jeho štart v utorkovej súťaži jednotlivcov so skokmi na veľkom mostíku a behu na 10 km Gundersenovou metódou je otázny. Nemci sa až v deň pretekov na základe aktuálneho zdravotného stavu rozhodnú, či Frenzel, ktorý uplynulú stredu získal zlato v súťaži na strednom mostíku a behu na 10 km, napokon nastúpi. 

 

"Eric je chorý, má zvýšenú teplotu. Dnes netrénoval a lekár nášho tímu v utorok ráno vyriekne verdikt, či bude štartovať v individuálnych pretekoch, alebo si počká až na tímovú súťaž," informoval tlačový atašé nemeckej olympijskej výpravy Florian Schwarz. Podľa kouča Hermanna Weinbucha je však len malá šanca, že sa Frenzel objaví v utorok na štarte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona