Freida Pinto si zahrá v miniseriáli Guerrilla

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 16:11 • 2 min
Freida Pinto si zahrá v miniseriáli Guerrilla

BRATISLAVA - Indická herečka Freida Pinto sa predstaví v pripravovanom miniseriáli Guerrilla, ktorý sa bude odohrávať v 70. rokoch minulého storočia v Londýne.

slovakia

left justify in out

Dej sa bude zameriavať na zamilovaný pár, ktorý oslobodí politického väzňa a vytvorí radikálnu podzemnú bunku s cieľom posilnenia vplyvu etnických menšín.

 

Tridsaťjedenročná rodáčka z Bombaja stvárni Jas, jednu z dvojice, ktorej vzťah s Marcusom a ich hodnoty tak budú musieť prejsť ťažkou skúškou. Zatiaľ nie je známe, kto sa v očakávanom projekte ukáže ako Marcus. V novinke sa však objaví Angličan Idris Elba, ktorý je zároveň jedným z jej výkonných producentov. Tvorcovia zatiaľ neuviedli, akú postavu 43-ročný rodák z Londýna stvárni.


Seriál bude mať šesť epizód, pričom scenár väčšiny z nich napísal John Ridley. Ten bude aj režírovať prvé dva a posledný diel. O zvyšné epizódy sa postará Sam Miller, ktorý sa podieľal napríklad na seriáli Luther (2010 - 2015) v hlavnej úlohe so spomínaným Elbom. Nakrúcanie novinky by sa malo začať koncom leta v Londýne, pričom televízie Showtime a Sky Atlantic ju predbežne plánujú uviesť na obrazovky v roku 2017.


Freida Selena Pinto sa preslávila vďaka úspešnej dráme Milionár z chatrče (2008). Film jej vyniesol nomináciu na cenu BAFTA za vedľajšiu úlohu a spolu s ostatnými kolegami a kolegyňami získala Screen Actors Guild Award pre najlepšie herecké obsadenie. Neskôr si zahrala aj v snímkach Poznáš muža svojich snov (2010), Miral (2010), Zrodenie planéty opíc (2011), Trishna (2011), Čierne zlato (2011), Vojna bohov (2011) alebo Knight of Cups (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies