Fredrik Bond nebude režírovať pokračovanie filmu Pád Bieleho domu

NETKY.SK • 19 September 2014, 15:04 • 2 min
Fredrik Bond nebude režírovať pokračovanie filmu Pád Bieleho domu

USA - Švédsky režisér Fredrik Bond nebude režírovať pokračovanie snímky Pád Bieleho domu (2013) s názvom London Has Fallen.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia spoločnosti Millennium Films uviedli, že dôvodom jeho odchodu boli kreatívne nezhody. Podľa nemenovaného zdroja z okolia produkcie zohral úlohu aj čas. Správy, podľa ktorých mal Bond režírovať snímku, prenikli na verejnosť v druhej polovici augusta. Nakrúcanie filmu naplánovali na koniec októbra, pričom spoločnosť Millennium Films dúfa, že nového režiséra nájde čoskoro. V očakávanej novinke si úlohy zopakujú Morgan Freeman, Gerard Butler, Aaron Eckhart či Angela Bassett.

 

Fredrik Bond sa venuje prevažne tvorbe reklám, na konte má napríklad réžiu snímky The Necessary Death of Charlie Countryman (2013). S americkým hudobníkom Mobym spolupracoval na videoklipe k piesni Bodyrock. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies