Fredova nočná mora pokračuje aj vo Fluminense

NETKY.SK • 22 August 2014, 10:30 • 2 min
Fredova nočná mora pokračuje aj vo Fluminense

SAO PAULO - Brazílsky futbalista Fred po skúsenosti z majstrovstiev sveta odmietol pokračovať v reprezentácii a teraz to má nahnuté aj v klube.

slovakia

left justify in out

Spolu so spoluhráčmi z Fluminense pohrozili, že nenastúpia na nedeľňajší zápas najvyššej domácej súťaže proti Sportu Recife, ak ich neprestanú ohrozovať nespokojní fanúšikovia. Tí ťažko nesú sériu prehier a vo štvrtok odprevádzali hráčov z letiska v Riu de Janeiro nadávkami, letiacimi predmetmi a útokmi na ich autá. Výprava Fluminense sa vrátila z Chapecó, kde tím prehral 0:1. Fred a spol. čakajú na víťazstvo už štyri zápasy, v Serie A naposledy zdolali začiatkom augusta Goiás 2:0. V tabuľke sa prepadli na 5. miesto.

 

Nahnevaní priaznivci obvinili hráčov, že im ide iba o peniaze, a hádzali po nich mincami. Jeden z nich vyzval Freda, aby požiadal o prestup. "Ak s tým úrady alebo klub nič nespravia a títo zbabelci sa pokúsia vniknúť do tréningového centra, aby zaútočili na hráčov, ako kapitán sa postarám o to, aby Fluminense v nedeľu proti Sportu nenastúpilo. Oni vyťahujú svoje zbrane, my použijeme naše," odkázal Fred prostredníctvom sociálnych sietí a pridal aj spoločnú fotografiu s tímom. 

 

Fluminense v rokoch 2011 a 2012 získalo brazílsky titul, ale v minulej sezóne sa so šťastím vyhlo zostupu. Fred bol na MS 2014 najkritizovanejším členom brazílskeho kádra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies