Fredov odkaz kritikom: Bola to jasná penalta

NETKY.SK • 14 Jún 2014, 09:57 • 2 min
Fredov odkaz kritikom: Bola to jasná penalta

TERESOPOLIS - Po vlne kritiky zo všetkých svetových strán sa brazílsky útočník Fred bráni obvineniam zo simulovania pádu a odkazuje:

slovakia

left justify in out

"Bola to jasná penalta." Prostredníctvom videoprezentácie Fred ďalej uviedol: "Neexistuje nič ako menšia či väčšia penalta." Ako je známe, v otváracom súboji XX. majstrovstiev sveta vo futbale medzi domácou Brazíliou a Chorvátskom japonský rozhodca Juiči Nišimura nariadil 20 minút pred koncom pokutový kop po páde Freda, ktorého len minimálne atakoval Dejan Lovren. Neymar z penalty upravil na 2:1 a "kanárici" napokon triumfovali 3:1. "Kryl som si loptu a šiel som sa otočiť. Zrazu som ucítil tlak na mojom ľavom ramene - nemohol som sa dostať k lopte, stratil som stabilitu a spadol," opísal situáciu zo svojho pohľadu Brazílčan Fred, ktorý bezprostredne po štvrtkovom súboji nemohol odpovedať na otázky novinárov, pretože musel ísť na dopingovú kontrolu.

 

Paľbe kritiky nečelí len brazílsky reprezentant, ale aj japonský arbiter Nišimura, ktorý nariadil pokutový kop v prospech domáceho výberu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies