Freddy Adu na skúške v Alkmaare

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 10:39 • 2 min
Freddy Adu na skúške v Alkmaare

AMSTERDAM - Bývalý futbalový reprezentant USA Freddy Adu sa usiluje presvedčiť o svojich kvalitách vedenie a trénerov holandského prvoligového klubu AZ Alkmaar.

slovakia

left justify in out

Najmladší hráč v histórii severoamerickej MLS sa futbalovo hľadá prakticky od svojho debutu v 14 rokoch za DC United. V USA to ofenzívny stredopoliar skúšal aj v Reale Salt Lake, v júli 2007 ho predali do Benficy Lisabon a o rok nato sa začala kalvária hosťovaní v AS Monaco, Belenenses, Arise Solún a Rizespore.

V auguste 2011 sa vrátil za Atlantik do tímu MLS Philadelphia Union, v apríli 2013 putoval do brazílskej Bahie, ale už v novembri o neho stratil klub záujem. Absolvoval bezvýsledné skúšky v anglickom Blackpoole a nórskom Stabaeku, kde mu k angažmánu nepomohol ani bývalý tréner americkej reprezentácie Bob Bradley. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies