Freddieho Gibbsa zatkli pre údajné znásilnenie

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 12:22 • 2 min
Freddieho Gibbsa zatkli pre údajné znásilnenie

BRATISLAVA - Amerického rappera Freddieho Gibbsa zatkli vo Francúzsku pre údajné znásilnenie, ku ktorému vraj došlo vlani v auguste v Rakúsku.

slovakia

left justify in out

Tamojšie úrady požadujú vydanie interpreta, ktorý musel zrušiť aj vystúpenie na festivale Primavera Sound v Barcelone. "Freddie Gibbs jednoznačne odmieta obvinenia rakúskych úradov. Čudujeme sa, prečo im to trvalo takmer rok, kým prišli s týmito obvineniami. Freddie bude bojovať proti požiadavke o vydanie do krajiny, keďže nejde o nič iné, ako o vymyslené obvinenia," uviedli zástupcovia 33-ročného interpreta.


Freddie Gibbs, vlastným menom Fredrick Tipton, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom o tri roky neskôr podpísal zmluvu s Interscope Records a nahral debutový album. Ten však pre problémy s vydavateľstvom nakoniec nevyšiel. Jeho prvou štúdiovkou sa tak stala až nahrávka ESGN (Evil Seeds Grow Naturally), ktorú vydal v roku 2013. Vlani na ňu nadviazal albumom Shadow Of A Doubt. Okrem toho má na konte aj spoločnú štúdiovku Piňata s producentom Madlibom a tiež viacero EP nahrávok a mixtapeov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies