Freddie Highmore si zahrá lekára v seriáli The Good Doctor

NETKY.SK • 28 Február 2017, 08:14 • 2 min
Freddie Highmore si zahrá lekára v seriáli The Good Doctor

LONDÝN - Anglický herec Freddie Highmore stvárni hlavnú postavu v medicínskej dráme The Good Doctor podľa juhokórejského seriálu z roku 2013. Scenár novej verzie napísal David Shore, tvorca seriálu Dr. House (2004 - 2012).

slovakia

left justify in out

Réžiu má na starosti Seth Gordon. Dvadsaťpäťročný Highmore sa predstaví ako Shaun Murphy, brilantný mladý doktor s autizmom a Savant syndrómom, ktorý nevie vychádzať s ľuďmi a chápať emócie, no prichádza pracovať do prestížnej nemocnice v San Jose, kde pôsobí aj jeho mentor Ira Glassman. Tvorcovia si pritom v projekte kladú otázku, či človek, ktorý nevie komunikovať s ľuďmi, môže zachraňovať životy.

V novinke sa objaví aj 41-ročný Nicholas Gonzalez, ktorý stvárni doktora Neila Melendeza. Výkonnými producentmi projektu sú Daniel Dae Kim, Sebastian Lee, David Kim, Erin Gunn, Lindsay Goffman či spomínaný Shore.  

Freddie Highmore sa predstavil napríklad vo filmoch Hľadanie Krajiny-Nekrajiny (2004), 5 detí a To (2004), Charlie a továreň na čokoládu (2005), Dobrý ročník (2006), Cesta do New Yorku (2007), Kronika rodu Spiderwickov (2008) alebo Umenie zapadnúť (2011). V súčasnosti účinkuje v mysterióznom seriáli Batesov motel (2013). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies