Freddie Gibbs vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 08:26 • 2 min
Freddie Gibbs vystúpi vo Viedni

BRATISLAVA - Americký rapper Freddie Gibbs sa v rámci svetového turné predstaví aj vo Viedni. Tridsaťtriročný rodák z Gary v štáte Indiana vystúpi v rakúskej metropole 26. mája v klube Grelle Forelle.

slovakia

left justify in out

Rapper odštartuje turné 10. marca v austrálskom Perthe, nasledovať budú koncerty v Sydney a Melbourne a potom sa presunie do USA. Európska časť turné sa začne 19. mája v Štokholme, pričom okrem Viedne zavíta napríklad aj do Amsterdamu, Londýna, Marseille či Bernu.


Freddie Gibbs, vlastným menom Fredrick Tipton, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom o tri roky neskôr podpísal zmluvu s Interscope Records a nahral debutový album. Ten však pre problémy s vydavateľstvom nakoniec nevyšiel. Jeho prvou štúdiovkou sa tak stala až nahrávka ESGN (Evil Seeds Grow Naturally), ktorú vydal v roku 2013. Vlani na ňu nadviazal albumom Shadow Of A Doubt (2015). Okrem toho má na konte aj spoločnú štúdiovku Piňata s producentom Madlibom a tiež viacero EP nahrávok a mixtapeov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies