Fred s pozitívnym dopingovým nálezom

NETKY.SK • 15 December 2015, 18:25 • 2 min
Fred s pozitívnym dopingovým nálezom

ASUNCIÓN - Riadiaci orgán Juhoamerickej futbalovej konfederácie (CONMEBOL) potrestal brazílskeho záložníka Freda jednoročným zákazom činnosti.

slovakia

left justify in out

Frederico Rodrigues Santos, ako znie jeho celé meno, mal pozitívny dopingový nález na látku hydrochlórtiazid počas tohtoročného juhoamerického turnaja Copa América v Čile. Odchovanec klubu SC Internacional odohral bez vyjadrenia verdiktu desať duelov v Lige majstrov v drese ukrajinského Šachtara Doneck, riadiaci orgán Juhoamerickej futbalovej konfederácie retospektívne stanovil zákaz s platnosťou od 26. júna tohto roka. Pokiaľ sa pôsobnosť predĺži aj v rámci Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA, Fredov dištanc by sa skresal na štyri mesiace.


Na Šachtar čaká najbližší súťažný zápas až 18. februára, v prvom dueli šestnásťfinále Európskej ligy privítajú v dočasnom domácom stánku v Ľvove nemecký Schalke 04 Gelsenkirchen.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona