Franz Beckenbauer očakáva vo finále LM "totálne bláznivý" futbal

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 13:37 • 2 min
Franz Beckenbauer očakáva vo finále LM "totálne bláznivý" futbal

BERLÍN - Čestný prezident Bayernu Mníchov Franz Beckenbauer očakáva v sobotňajšom finále Ligy majstrov 2012/2013 proti Borussi Dortmund "totálne bláznivý" futbal. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Viete, čo si želám? Totálne bláznivé finále! V najlepšom záujme pre nemecký futbal," napísal cisár Franz vo svojom stĺpčeku v denníku Bild. "Mojím snom je dramatický duel s výsledkom 2:2 v normálnom hracom čase a 3:3 po predĺžení. A potom jedenástkový rozstrel. Prepáč Dortmund, tentoraz vyhrá Bayern."

Bývalý hráč, tréner a prezident Bayernu však nezabudol pripomenúť, že štvornásobný európsky šampión, ktorý prehral vo finále LM v rokoch 2010 a 2012, je jasným, favoritom pred súbojom na Wembley.

"Všetko hovorí v prospech Bayernu! Sebavedomie po rekordnej sezóne aj skúsenosti z finále Ligy majstrov," dodal Beckenbauer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona