Franúzska speváčka ZAZ miluje cestovanie a teší sa do Bratislavy

NETKY.SK • 30 November 2015, 19:27 • 2 min
Franúzska speváčka ZAZ miluje cestovanie a teší sa do Bratislavy

BRATISLAVA - Francúzska speváčka ZAZ, ktorá v piatok 4. decembra poteší aj slovenské publikum v bratislavskej Incheba Aréne, prezradila, že náročné cestovanie počas turné je pre ňu zábavou. Jedna z najväčších hviezd z krajiny galského kohúta posledných rokov sa v Bratislave predstavila už minulý rok 28. novembra a veľmi sa jej u nás páčilo. Rovnako si plánuje užiť aj tohtoročné vystúpenie, ktoré absolvuje hneď po dvoch vypredaných pražských koncertoch.

slovakia

left justify in out

Vyčerpávajúce presuny z koncertu na koncert sú pre viacerých hudobníkov najväčším strašiakom a najúnavnejšou vecou počas koncertných šnúr. ZAZ, vlastným menom Isabelle Geffroy, však cestuje rada. „Cestovanie prináša veľa protikladov, najmä v spoznávaní nových a nových krajín. Protiklady, ako byť v Južnej Afrike, o dva dni v Tokiu a potom zase v Prahe, to je šialené, ale zároveň nádherné,“ povedala sympatická Isabelle. I keď jej popularita v rodnom Francúzsku je obrovská, ZAZ zostáva nohami pevne na zemi.

 

Novodobá diva, ktorá obdivuje najmä jej staršiu kolegyňu Ellu Fitzgerald, si želá, aby ju jej sláva zmenila čo najmenej. „Jediná vec, ktorú som vo svojom živote ako 'celebrita' zmenila, je len to, že už viac nechodím metrom. Všetko ostatné v mojom živote zostáva rovnaké. Aspoň sa o to snažím,“ dodala ZAZ.

 

Oproti minuloročnému koncertu príde ZAZ do Bratislavy s úplne novým programom a bude pre ňu výnimočný, ako každé jej vystúpenie. Spolu so svojimi hudobníkmi vždy pred ním absolvuje krásny rituál. Podľa jej slov si vždy spolu sadnú za okrúhly stôl, zrelaxujú, skoncentrujú sa a navzájom sa podporia v plynúcej energii. Hneď potom vybehnú na pódium a odovzdajú maximum.

 

Bratislavský koncert ZAZ bude výnimočný aj pre ďalšiu hudobnú krásku, Slovenku Martinu Javor, ktorá bude peknej Francúzke robiť predskokana. Vstupenky na koncert ZAZ sú v sieti Ticketportal. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Access Production Danka Šoporová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies