František sa modlí za všetkých obyvateľov Slovenska

NETKY.SK • 19 Január 2015, 17:02 • 2 min
František sa modlí za všetkých obyvateľov Slovenska

BRATISLAVA - Svätý Otec František sa modlí za všetkých obyvateľov Slovenska.

slovakia

left justify in out

Uvádza sa to v správe, ktorú poslal pápež prezidentovi SR Andrejovi Kiskovi, keď prelietal dnes ponad Slovensko. Pozdrav Svätého Otca Františka prezidentovi a občanom Slovenskej republiky z paluby letu PAL8010 počas preletu ponad Slovenskú republiku bol tlmočený prostredníctvom komunikácie pilotov lietadla Airbus A340 a riadiacich letovej prevádzky. „Pri prelete nad Vašou krajinou na mojej ceste z Filipín do Vatikánu posielam Vašej excelencii srdečné pozdravy. Uisťujem Vás o mojich modlitbách za Vás i za ľud Slovenskej republiky a zároveň pre Vás všetkých vyprosujem Božie požehnanie, pokoj a prosperitu,“ uvádza sa v správe. Agentúru SITA o tom informovala Tlačová kancelária Konferencie biskupov.

 

Svätý Otec František prelietal ponad Slovensko pri návrate do Vatikánu z Filipín. Počas spiatočného letu z Manily do Ríma, trvajúceho 14 hodín 40 minút. Trasa letu viedla ponad Filipíny, Čínu, Mongolsko, Rusko, Bielorusko, Poľsko, Slovensko, Rakúsko, Slovinsko a Taliansko. Pápež podľa tradície posiela hlavám štátov krajín, cez ktoré prelieta, pozdravné telegramy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies