Franklinová bude zarábať tam, kde Vonnová so Šarapovovou

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 16:19 • 2 min
Franklinová bude zarábať tam, kde Vonnová so Šarapovovou

PASADENA - Zo študentky Missy Franklinovej sa stáva profesionálka, americká plavecká hviezda dokončila školu a môže začať zarábať - výkonmi v bazénoch aj prostredníctvom sponzorských zmlúv.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročná rodáčka z kalifornskej Pasadeny sa dostala pod kuratelu športového agenta Marka Eavina zo spoločnosti WME-IMG so sídlom v Beverly Hills, ktorá zastrešuje napríklad lyžiarku Lindsey Vonnovú či tenistku Mariu Šarapovovú.

 

"Som presvedčená o správnosti tejto voľby. Cítim, že sme neuveriteľne prepojení. Mám pocit, že sa zhodneme stopercentne vo všetkom," komentovala vznikajúcu spoluprácu štvornásobná zlatá olympijská medailista z Londýna 2012. 

 

Franklinovej v otázkach budúcnosti radili rodičia, niekoľko ponúk spoločne zmietli zo stola. "Nik ma nepozná lepšie než oni," priznal jedináčik. Agentúra WME-IMG má konexie v oblasti zábavy, módy či event manažmentu. "Začínam písať novú kapitolu môjho života. Za spojením s touto agentúrou treba hľadať ambície osloviť väčšiu masu. Status profesionálneho športovca mi prináša mnohé možnosti," uvedomuje si Franklinová. 

 

Skvelá znakárka neopúšťa školské lavice navždy, vo vzdelávaní chce pokračovať. "Milujem sa učiť. Keby som len plávala, mohla by som zošalieť. Najbližších 13 - 14 mesiacov však bude plávanie poriadne vysoko na mojom zozname priorít," hľadí smerom k olympijským hrám v Riu de Janeiro. "Plávať chcem veľmi, veľmi dlho," dodala a sľúbila, že sláva a peniaze ju nezmenia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies