Frankie Sandford zo skupiny The Saturdays sa vydala

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 11:44 • 2 min
Frankie Sandford zo skupiny The Saturdays sa vydala

LONDÝN - Anglická speváčka Frankie Sandford, známa najmä zo skupiny The Saturdays, sa v sobotu 19. júla vydala.

slovakia

left justify in out

Manželom 25-ročnej rodáčky z Londýna sa stal bývalý anglický futbalista Wayne Bridge. Na slávnosti, ktorá sa konala vo Woburn Abbey, sa zúčastnili aj nevestine kolegyne zo spomínanej formácie Una Foden, Vanessa White, Mollie King a Rochelle Humes. Tridsaťtriročný Bridge randil so speváčkou od roku 2010. Interpretka informovala o zásnubách vlani v apríli, pričom v októbri sa im narodil syn Parker Bridge.

 

Frankie Sandford vydala s formáciou The Saturdays radové albumy Chasing Lights (2008), Wordshaker (2009), Headlines! (2010), On Your Radar (2011) a Living for the Weekend (2013) a single ako napríklad Just Can't Get Enough, Forever Is Over, Missing You, All Fired Up či What About Us (feat. Sean Paul). Bola tiež členkou skupiny S Club 8. V minulosti randila s členom kapely McFly Dougiem Poynterom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies