Frankie Muniz si zahrá vo filme o Napoleonovom stratenom poklade

NETKY.SK • 7 November 2016, 09:19 • 2 min
Frankie Muniz si zahrá vo filme o Napoleonovom stratenom poklade

LOS ANGELES - Americký herec Frankie Muniz sa predstaví v pripravovanom mysterióznom trileri Christopher Hope et le secret de Napoléon o legendárnom stratenom poklade francúzskeho panovníka Napoleona.

slovakia

left justify in out

V novinke si zahrajú tiež Američanka Ashley Rickards a Francúz Thomas Lemoine, ktorý spoločne s Christiane Lemoine-Vultaggio napísal aj scenár a s americkým kameramanom Peterom Lyonsom Collisterom bude snímku režírovať. Lemoine stvárni Christophera Hopea, študenta histórie snažiaceho sa objaviť spomínaný Napoleonov poklad, ktorý údajne slobodomurári ukryli niekde v Paríži.

 

Tridsaťročný Francisco "Frankie" James Muňiz IV. je známy najmä ako Malcolm zo seriálu Malcolm in the Middle (2000 - 2006), za výkon v ktorom získal dve nominácie na Zlatý glóbus a tiež jednu nomináciu na Primetime Emmy. Zahral si napríklad aj vo filmoch ako Môj pes Skip (2000), Nenapraviteľný klamár (2002), Agent Cody Banks (2003) či Bathory: Pomsta krvavej grófky (2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies