Frankie Muniz dal do dražby auto s podpisom Paula Walkera

NETKY.SK • 4 Január 2016, 16:07 • 2 min
Frankie Muniz dal do dražby auto s podpisom Paula Walkera

BRATISLAVA - Americký herec Frankie Muniz, známy najmä ako Malcolm zo sitkomu Malcolm in the Middle (2000 - 2006), dal do dražby automobil Volkswagen Jetta z roku 1995, ktorý sa objavil v snímke Rýchlo a zbesilo (2001).

slovakia

left justify in out

Jeho hodnotu zvyšujú podpisy Chada Lindberga a zosnulého Paula Walkera, ktorý sa v snímke predstavil v hlavnej úlohe ako Brian O'Conner, či režiséra snímky Roba Cohena. Ako informoval portál Page Six, herec auto získal ako 16-ročný.

 


Aukcia potrvá od 23. januára do konca mesiaca prostredníctvom aukčného domu Barret-Jackson v americkom meste Scottsdale v Arizone. Do dražby sa okrem Muniza zapojili aj iné známe osobnosti, ako napríklad americký rockový spevák Alice Cooper, herečka Sharon Stone či automobilový pretekár Jeff Gordon. Výťažok z dražby niektorých automobilov poputuje na charitatívne účely, ako napríklad výskum rakoviny v inštitúte TGen alebo iniciatívu Birdies for the Brave, ktorá pomáha americkým vojnovým veteránom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies