Frankie Bridge zo skupiny The Saturdays je opäť tehotná

NETKY.SK • 9 Január 2015, 13:41 • 2 min
Frankie Bridge zo skupiny The Saturdays je opäť tehotná

LONDÝN - Anglická speváčka Frankie Bridge, známa najmä zo skupiny The Saturdays, čaká s manželom, bývalým futbalistom Wayneom Bridgeom, druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Londýna sa novinkou pochválila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. „S nadšením vám oznamujem, že Wayneovi & mne sa tento rok narodí ďalšie bábätko. Nevieme sa dočkať, kedy Parkerovi pribudne malý braček alebo sestrička,“ napísala speváčka, ktorú rovnako ako vojvodkyňu z Cambridgeu Catherine trápi nadmerné dávenie v ťarchavosti (hyperemesis gravidarum).

 

 

„Nanešťastie sa cítim veľmi zle a nebudem sa preto môcť zúčastniť na turné Strictly Come Dancing Live (televízna šou, v ktorej Bridge účinkovala, pozn. SITA). Veľmi ma to mrzí, tešila som sa naň,“ dodala. Producenti turné sa vyjadrili, že hoci im speváčka na turné bude chýbať, jej rozhodnutie plne rešpektujú a prajú jej všetko dobré. 

 

 

Frankie Bridge, zaslobodna Frankie Sandford, vydala s formáciou The Saturdays radové albumy Chasing Lights (2008), Wordshaker (2009), Headlines! (2010), On Your Radar (2011), Living for the Weekend (2013), kompiláciu Selection: The Greatest Hits (2014) a single ako Just Can't Get Enough, Forever Is Over, Missing You, All Fired Up či What About Us (feat. Sean Paul). Bola tiež členkou skupiny S Club 8. Vlani v júli sa zosobášila so spomínaným Wayneom Bridgeom, ktorému 18. októbra 2013 porodila syna Parkera. V minulosti randila aj s členom kapely McFly Dougiem Poynterom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies