Frank Turner zaspieva v Bratislave aj po slovensky

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 09:58 • 2 min
Frank Turner zaspieva v Bratislave aj po slovensky

LONDÝN - Anglický folk-punkový hudobník Frank Turner zaspieva počas bratislavského koncertu aj po slovensky. Podľa organizátorov to môže byť skladba Eulogy.

slovakia

left justify in out

"Frank sa rád učí cudzie jazyky. Tým, že prespieva svoju pesničku v jazyku krajiny, kde práve hrá, si zakaždým získa návštevníkov jeho koncertu," dodal Michal Očovan z usporiadateľskej agentúry ProMusic. Koncert sa bude konať 10. apríla v Majestic Music Clube (MMC). Ako predkapela sa predstaví britská formácia Ducking Punches.


Tridsaťštyriročný rodák z Bahrajnu Francis Edward Turner začínal v roku 2001 v post-hardcorovej kapele Million Dead. Po rozpade formácie sa v roku 2005 vydal na sólovú dráhu, počas ktorej vydal albumy Sleep Is For The Week (2007), Love, Ire and Song (2008), Poetry Of The Deed (2009), England Keep My Bones (2011), Tape Deck Heart (2013) a Positive Songs For Negative People, ktorý vyšiel vlani v auguste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies