Frank Ocean zverejnil skladbu Memrise

NETKY.SK • 29 November 2014, 17:16 • 2 min
Frank Ocean zverejnil skladbu Memrise

USA - Americký spevák Frank Ocean zverejnil skladbu Memrise.

slovakia

left justify in out

Pieseň by sa mala nachádzať na hudobníkovom druhom radovom albume, ktorého názov ani termín vydania však zatiaľ neprezradil. Americký týždenník Billboard nedávno zverejnil informácie, že s 28-ročným rodákom z Kalifornie na nahrávke spolupracujú Hit-Boy, Rodney Jerkins, Happy Perez, Charlie Gambetta a Kevin Ristro.

 

Frank Ocean je členom hip-hopového kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All, s ktorým vydal v roku 2012 debutový album The OF Tape Vol. 2. Jeho prvým sólovým počinom bol mixtape Nostalgia, Ultra (2011). V júli 2012 vydal album Channel Orange, ktorý sa v americkom i britskom rebríčku dostal na druhé miesto. Nahrávka je podľa kritikov zo spomínaného magazínu Billboard najlepším albumom roka 2012 a získala tiež Grammy v kategórii Najlepší súčasný urban album. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies