Frank Ocean si oficiálne zmenil meno

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 15:58 • 2 min
Frank Ocean si oficiálne zmenil meno

BRATISLAVA - Americký spevák Frank Ocean si oficiálne zmenil meno a priezvisko. Dvadsaťsedemročný rodák z kalifornského Long Beach sa pôvodne volal Christopher Edwin Breaux, no odteraz môže aj na úradných dokumentoch používať svoje umelecké meno Frank Ocean.

slovakia

left justify in out

Spevák žiadosť podal už v marci 2014, no v novembri sudca proces pozastavil, kým si nevyrieši problémy s vodičským preukazom. Ten mu odňali po trojici dopravných priestupkov z augusta 2014, pričom následne sa vyhýbal účasti na pojednávaniach. Sudca mu preto dal podmienku, že musí najprv vyčistiť svoje záznamy u dopravnej polície a potom môže o zmenu požiadať znova.


Frank Ocean je členom hip-hopového kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All, s ktorým vydal v roku 2012 debutový album The OF Tape Vol. 2. Jeho prvým sólovým počinom bol mixtape Nostalgia, Ultra (2011). V júli 2012 vydal album Channel Orange, ktorý sa v americkom i britskom rebríčku dostal na druhé miesto. Nahrávka je podľa kritikov z magazínu Billboard najlepším albumom roka 2012 a získala tiež Grammy v kategórii Najlepší súčasný urban album. V júli tohto roku by mu mala vyjsť štúdiovka s názvom Boys Don't Cry.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona