Frank Ocean predstavil pieseň s názvom Chanel

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 14:53 • 2 min
Frank Ocean predstavil pieseň s názvom Chanel

BRATISLAVA - Americký spevák a rapper Frank Ocean predstavil pieseň s názvom Chanel. Dvadsaťdeväťročný rodák z kalifornského Long Beach tak spravil v piatok v druhej epizóde svojej rozhlasovej relácie blonded Radio, ktorú uvádza na internetovom rádiu Beats 1. Interpret okrem toho na mikroblogovacej sieti Tumblr zverejnil text novinky.

slovakia

left justify in out

Prvú epizódu spomínaného programu blonded Radio uviedol Ocean minulý mesiac, pričom hosťom bol rapper Jay Z.

Christopher Francis Ocean, vlastným menom Christopher Edwin Breaux, je členom hip-hopového kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All, s ktorým vydal v roku 2012 debutový album The OF Tape Vol. 2. Jeho prvou sólovkou bol mixtape Nostalgia, Ultra (2011). O rok neskôr vydal štúdiovku Channel Orange, ktorá sa aj v americkom rebríčku dostala na druhé miesto. Nahrávka je podľa kritikov z magazínu Billboard najlepším albumom roka 2012 a získala tiež Grammy v kategórii Najlepší súčasný urban album. Ďalšiu Grammy si Ocean vyslúžil vďaka hosťovaniu v skladbe No Church In The Wild dvojice Kanye West a Jay Z. Vlani uviedol na trh druhú štúdiovku Blond a tiež video album Endless.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies