Frank Mir konečne prehovoril o svojej prehre proti Emelianenkovi

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 14:40 • 2 min
Frank Mir konečne prehovoril o svojej prehre proti Emelianenkovi

BRATISLAVA - Frank Mir prehovoril po svojej prehre z 28. apríla na galavečeri Bellator 198. Zápas trval 48 sekúnd!

slovakia

left justify in out

"Stratil som hlavu. Nechal som aby moje ego prebralo kontrolu nad mojím štýlom boja. Necitlivosť mi išla veľmi dobre až dovtedy kým ma Fedor nedostal na zem. To akým štýlom ma na tú zem dostal ma úplne zdemoralizovalo."

 

Po tom ako ho Emelianenko dostal na zem sa Mir z toho ihneď postavil. Keby si udržal čistú hlavu mohlo byť všetko ináč, ale rozbehol sa ako zmyslov zbavený. Emelianenko si naopak udržal chladnú hlavu a čakal na správnu chvíľu kedy celý zápas ukončí.

 

"Keď sme sa postavili zo zeme prešli sme do uličného boja. Hádzal som ľavačky ako keby išli z pásu, bola to chyba mal som si ich pekne pripraviť. Na tieto veci som sa v posledných rokoch veľmi sústredil...Teraz sa ukázala absencia zápasov. Dostal som sa do ostrého boja a premohli ma emócie."

 

Mir uznal aj to, že po dvoch rokoch nútenej absencie bola chyba začať so súperom ako je Fedor Emelianenko.

 

"Ani nie hod ale ztrh mi vadil viacej z fyzickej stránky. Nedostal za to bonusové body ale jednoducho nevedel som sa ukľudniť. Keby, že sa mi podarí zaradiť vyšší stupeň, tak by bolo možno všetko inač lebo jeden úder ho dostal k zemi. Mal som nervy od toho ako ma hodil. Prešiel som do uličného štýlu, môj mozog nepracoval ako zápasníka MMA. Najmúdrejšie nebolo ani to, že po dvoch rokoch som sa do oktagonu vrátil práve proti nemu. Ale kto by vedel povedať nie na zápas proti Fedorovi?"

 

Mir hovoril o svojich ďalších plánoch, najmä o tom čo ho čaká pred ďalším vystúpením v Bellatore FC: "Vedenie Bellatoru by chcelo aby som v októbri zasa zápasil, ale ja potrebujem ešte jeden zápas aby som zo seba striasol hrdzu. Po dvoch rokoch sa mi ušlo iba 48 sekúnd. Čo je veľmi málo. Potrebujem čas, viacej kôl. Podľa všetkého toto docielim v organizácií ACB, dúfam že už teraz v lete."

 

Mir patrí k starým motorkárom športu, má 38 rokov, na svojom konte má 18 výhier a 12 prehier. V minulosti sa mu podarilo poraziť mená ako Mirko Filipovic, Roy Nelson, Brock Lesnar alebo Antonio Rodrigo Nogueira. Svoju profesionálnu kariéru začal v roku 2001.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies