Frank Lampard sa vracia na Stamford Bridge

NETKY.SK • 4 Júl 2019, 12:51 • 2 min
Frank Lampard sa vracia na Stamford Bridge

LONDÝN - Novým trénerom anglického futbalového klubu Chelsea Londýn sa stal jeho bývalý dlhoročný hráč Frank Lampard. V dnešných hodinách podpísal bývalý člen anglickej reprezentácie trojročnú zmluvu s klubom, kde zažil najlepšie okamihy svojej futbalovej kariéry.

slovakia

left justify in out

 Štyridsaťjedenročný Lampard naposledy viedol druholigový Derby County. S klubom hral play off o postup do Premier League, ale jeho tím napokon v boji o najvyššiu súťaž nestačil na Aston Villu. Po odchode Maurizia Sarriho z lavičky Chelsea dostal Lampard ponuku od "The Blues" a Derby mu v odchode nebránilo.

 

 

Lampard hral za Chelsea v rokoch 2001 - 2014 a patrí k ikonám klubu zo Stamford Bridge. Bývalý anglický reprezentačný stredopoliar je doteraz klubový rekordér v počte strelených gólov (211). Trikrát vyhral titul v Premier League, raz Ligu majstrov aj Európsku ligu.

 

 

Posledným bývalým hráčom Chelsea, ktorý neskôr tento klub viedol ako tréner, bol Roberto di Matteo. Talian v roku 2012 aj s Lampardom v tíme vyhral Ligu majstrov aj FA Cup, ale vo funkcii vydržal len osem mesiacov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies