Frank de Boer sa stal novým trénerom Crystal Palace

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 11:24 • 2 min
Frank de Boer sa stal novým trénerom Crystal Palace

Londýn - Novým trénerom anglického futbalového klubu Crystal Palace sa stal Frank de Boer. Pre bývalého holandského reprezentanta to bude prvé pôsobisko sedem mesiacov po tom, ako ho prepustilo vedenie Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

De Boer trojročnú zmluvu a jeho cieľom je spraviť s Crystal Palace "solídny klub Premier League". V uplynulých dvoch ročníkoch sa londýnsky klub pohyboval v dolnej polovici tabuľky a mal záchranárske práce, aby sa udržal v lukratívnej súťaži.

 

De Boer doviedol Ajax Amsterdam k štyrom titulom v rade počas úspešného pôsobenia v najslávnejšom holandskom klube v rokoch 2010-16 a potom sa stal kormidelníkom Interu Miláno.

 

Na Apeninskom polostrove sa mu však nedarilo a na lavičke "modro-čiernych" vydržal len 14 zápasov a 84 dní. Na otázku, čo urobil v Miláne zle, odpovedal: "Bolo toho viac, ale najväčšie chyby som spravil ešte pred začiatkom sezóny. Veľmi som sa z toho poučil a verím, že tieto skúsenosti zužitkujem v Crystal Palace," uviedol 47-ročný de Boer, ktorý sa stal piatym trénerom Crystal Palace v uplynulých štyroch rokoch.

 

Palace, ktorý je v rukách amerických vlastníkov, bol bez trénera mesiac po tom, ako vo funkcii skončil Sam Allardyce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies