Frank Darabont nenakrúti prequel filmu Snehulienka a lovec

NETKY.SK • 17 Január 2015, 18:43 • 2 min
Frank Darabont nenakrúti prequel filmu Snehulienka a lovec

BRATISLAVA - Hollywoodsky režisér Frank Darabont napokon nenakrúti prequel filmu Snehulienka a lovec (2012). Päťdesiatpäťročný filmár opustil projekt, pričom ako dôvod odchodu uviedol kreatívne nezhody.

slovakia

left justify in out

V pripravovanom filme si opäť zahrajú Charlize Theron (zlá kráľovná Ravenna) a Chris Hemsworth (lovec Eric). Príbeh snímky by sa tentoraz mal zameriavať na stretnutie spomínaných dvoch postáv, ktoré sa udialo dávno pred dejom prvého filmu.

 

V projekte by si mala zahrať aj Emily Blunt. Hoci spoločnosť Universal Pictures zatiaľ nezverejnila, kto sa po odchode Darabonta postará o réžiu filmu, snímku naďalej plánuje uviesť do kín 22. apríla 2016.

 

Frank Darabont je režisér, scenárista a producent maďarského pôvodu. Má na konte tri nominácie na Oscara, z roku 1995 za scenár drámy Vykúpenie z väznice Shawshank (1994) a z roku 2000 v kategóriách Najlepší film a Najlepší adaptovaný scenár za Zelenú míľu (1999). Režíroval tiež snímky Majestic (2001) či Hmla (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies