Frank ´Black Panther´ Munoz zavíta na Slovensko

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 13:06 • 2 min
Frank ´Black Panther´ Munoz zavíta na Slovensko

GABČÍKOVO - V Gabčíkove sa bude konať seminár pod vedením španielskeho kick-boxera a zápasníka MMA Franka "Black Panther" Munoza.

slovakia

left justify in out

Frank Munoz bol sparingpartner zápasníkov ako Mirko Filipovic, Remy Bonjansky alebo Daniel Cormier. V Roku 2013 sa stal šampiónom kick-boxovej organizácie SUPERKOMBAT a rok predtým sa stal majstrom Európy v organizácií WAKO-PRO do 94,2 kg. Jeho kick-boxerské skóre je 61 výhier a 20 prehier. Knokautovať dokázal 31 svojich súperov. Momentálne pracuje na svojej kariére MMA v tíme Gerarda Mousasiho v slávnom Kops Sportcentre v holandskom Amsterdame.

 

Cieľom semináru je oboznámiť účastníkom s vysokým stupňom techník hollandského K-1 a thajského boxu ktoré sa dajú využiť v K-1 ale aj v MMA. Každý záujemca je srdečne očakávaný. Seminár sa uskutoční 10. 3. 2017 v Gabčíkove so začiatkom o 17:00. Seminár organizuje Gabčíkovský MMA a BJJ klub.

 

Cena semináru je 20 eur.

 

Ďalšie informácie na telefónnom čísle: + 421 905 221 887, Lórant Gróf.

 

Alebo mailovej adrese: bosikempo@gmail.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies