Francúzsky útočník Martial nedohral zápas s Anglickom

NETKY.SK • 18 November 2015, 10:52 • 2 min
Francúzsky útočník Martial nedohral zápas s Anglickom

LONDÝN - Útočník francúzskej futbalovej reprezentácie Anthony Martial utrpel v utorňajšom prípravnom zápase s Anglickom (0:2) zranenie ľavého chodidla a v 67. minúte musel striedať.

slovakia

left justify in out

Tréner "Les Bleus" Didier Deschamps neprezradil bližšie podrobnosti o zranení, ale hráč Manchestru United sa podľa jeho slov sťažoval na bolesti. "Po zápase mi vravel, že ho noha veľmi bolí. V pokutovom území ho jeden z obrancov súpera zasiahol do inkriminovaného miesta, ktoré mu opuchlo. Verím, že nejde o nič vážne a po krátkom oddychu bude môcť opäť hrať," povedal Deschamps pre denník L'Equipe.

 

Zranenie talentovaného 19-ročného útočníka je nepríjemnou správou pre jeho materský klub. United už na päť mesiacov prišli o Antonia Valenciu a zranenie členka neumožnilo nastúpiť v príprave proti Francúzom ani Michaelovi Carrickovi. "Červených diablov" čaká v sobotu ligový zápas s Watfordom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies